Váchartyán község honlapja

Tisztelt Váchartyáni lakosok!

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. Váchartyán hulladékgazdálkodási közszolgáltatója zöldhulladék gyűjtőpontot alakított ki Őrbottyánban, a Polgármesteri Hivatal udvarán, ahova a váchartyáni lakosoknak lehetősége van elhelyezni a zöldhulladékot. A gyűjtőpontról áprilistól novemberig, havonta minimum egy alkalommal szállítja el a Zöld Híd B.I.G.G. a kihelyezett zöldhulladékot.

Tisztelt Váchartyáni lakosok!

Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. Váchartyán hulladékgazdálkodási közszolgáltatója zöldhulladék gyűjtőpontot alakított ki Őrbottyánban, a Polgármesteri Hivatal udvarán, ahova a váchartyáni lakosoknak lehetősége van elhelyezni a zöldhulladékot. A gyűjtőpontról áprilistól novemberig, havonta minimum egy alkalommal szállítja el a Zöld Híd B.I.G.G. a kihelyezett zöldhulladékot.

Elhelyezhető hulladék
Zöldfelületeken, kertekben képződő biológiailag lebomló hulladék pl.: falevél, elpusztult növényi maradványok, gyomok, gallyak, nyesedékek, fűkaszálék.

Elhelyezés módja
Zsák. Általános hulladékgyűjtő zsák. A szelektív hulladékgyűjtő zsák nem megfelelő. A gyűjtőpontra egy háztartás a zsákokból legfeljebb 10 db-ot helyezhet ki egyszerre.
Kötegelés. Az ingatlanhasználó a zöldhulladékot legalább egy ponton összekötve helyezheti ki. Az összekötegelt gallyak, ágak átmérője maximum 6 cm, hossza maximum 150 cm, térfogata maximum 1 m3 lehet.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gyűjtőponton a fent felsorolt zöldhulladékon kívül szigorúan tilos elhelyezni más hulladékot pl. kommunális vagy szelektív hulladékot, építési törmeléket, tűz- és robbanásveszélyes hulladékot, veszélyes hulladékot, stb.! Az illegális hulladék-elhelyezés köztisztasági szabálysértésnek minősül.

Köszönjük, hogy hozzájárul környezetünk megóvásához!
Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft.

E-ügyintézés

vachartyan elektronikus ugyintezes logo

e-Önkormányzati Portál

e-Önkormányzati Portál

Parlamenti képviselőnk

Rétvári Bence

Rétvári Bence

Magyarország címere

Magyarország címere

Pest Megye címere

Pest Megye címere

Kormányablak

Kormányablak

Panasziroda

Pest Megyei Békéltető Testület

Ez a weboldal cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.